Körlevelek

FELHÍVÁS
MULTIDISZCIPLINÁRIS TUDOMÁNYOS NEMZETKÖZI KONFERENCIA ÉS HALLGATÓI VERSENYRE


APTE TTK Szentágothai János Protestáns Szakkollégium, a Szentágothai Szakkollégium Egyesülettel közös szervezésben 2023. április 21. (eredmények: április 21.) napján huszadszor rendezi meg hagyományos konferenciáját és hallgatói versenyét.

A konferencia idén is ONLINE formában kerül megrendezésre

A Szentágothai Szakkollégium konferenciáin 2004 óta fiatal/leendő kutatók, az egész Kárpát-medence legnyitottabb és leginnovatívabb fiataljai adnak egymásnak randevút, immáron huszadik alkalommal.


A XXI. konferencia előadásainak absztraktjai szerkesztett kötetben (online/nyomtatott) jelennek meg, amelyek ISBN és DOI számmal is rendelkeznek.

A konferencia nyelve magyar és angol.

Az előadás absztraktját mind a két nyelven meg kell küldeni, s a kiadványban is két nyelven fog megjelenni. Kérjük, hogy az angol nyelvű előadásokat külön jelezzék a regisztrációs lapon! AZ ABSZTRAKTOK LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE 2023. MÁRCIUS 30. ÉJFÉL (24.00). A határidőn túl beérkezett absztraktok nem jelennek meg a konferencia absztrakt-kötetében.

Az absztraktokat a szentagothai.konferencia@gmail.com e-mail címre kérjük megküldeni a fent említett határidőig Word dokumentumban, előre meghatározott (csatolt) minta szerint.

A Tudományos Tanács, és a konferenciakötet szerkesztői fenntartják a jogot az absztraktok szakmai szempontok alapján történő elutasítására.